Plåtslageri

Välkommen till
ditt lokala plåtslageri

Välkommen att anlita oss för alla former av plåtslageriarbete. I Andersson Plåtslageri tillverkar och monterar plåt efter önskemål, så som plåttak, fönsterbleck, skorstensbeslag, hängrännor, stuprör, reparationer etc. Vi hjälper er med både stora och små arbeten.

Vi kan erbjuda ett stort och brett kunnande inom branschen och förfogar över en modern maskinpark, både i vår verkstad och i våra servicebilar. Vi kan göra det mesta inom byggnadsplåt, på plats eller i vår verkstad.  kontakta oss med vad du behöver hjälp med så ger vi ett kostnadsförslag.

Vi utför det mesta som går att utföra med falsad tunnplåt i koppar, lackerad stålplåt, titanzink, galvaniserad, samt rostfritt svetsat eller falsat. Vi utför kompletta takrenoveringar i de flesta material, vilket innebär att vi även utför rivning och underarbete av äldre tak. 

Vår personal utvecklas ständigt efter branschens nya regler genom olika kurser och praktiskt arbete. När ni anlitar oss kommer ni alltid att känna er trygga och säkra. Vi har en väldigt bred kunskap och mycket pålitlig personal som jobbar för oss många år.

Vi jobbar i Jönköping, Habo, Huskvarna Gränna med omnejd. Vi är ett genuint plåtslageri som hjälper er med allt inom plåt till din bostad eller fastighet. Några av de jobb vi utför är byte till plåttak eller renovering av tak i både plåt och tegel.

Fördelar med plåt:

Det finns flera anledningar till att plåt är ett bra val för ert projekt.

  • En otrolig hållbarhet
  • En glatt yta som gör att snön lätt glider av
  • Brandsäkert
  • Tätt med minimal risk för läckage
  • Tyngdmässigt väldigt lätt och går därför att monteras på konstruktioner som inte klarar för stor belastning
  • Ekonomiskt fördelaktigt tack vare sin långa hållbarhet och enkla underhåll
  • Stora valmöjligheter gällande både material, färg, former och produkter

Våra kunder är både privatpersoner, företag, fastighetsägare. Det kommer att känns tryggt att anlita I Andersson Plåtslageri.

Välkomna att kontakta oss för att få offert på plåtslageri till din fastighet.

 

Vi samarbetar
med de bästa leverantörerna

Vill du ha offert på ett plåtslagarjobb?

Extrablock

Vårt företag är ackrediterat av myndigheten Swedac,
och betrodd leverantör även mot kommun, stat & landsting.