Hängrännor & stuprör

Vi byter hängrännor
och stuprör på alla fastigheter

Hängrännor/Stuprör
Läckande stuprör och trasiga fönsterbleck kan ställa till det ordentligt med skadade fasader där putsen rasar av. Du kan också få fula och farliga frost- och fuktskador om du inte håller efter din vattenavrinning.

Vi kan hjälpa dig att se över dina avrinningssystem och alla plåtdetaljer på ditt hus eller fastighet. Vi ger även förslag på vilka åtgärder du bör genomföra och hur du kan förbättra din befintliga tak- och fasadavvattning..

Hängrännorna och stuprören är en viktig del av takets skydd mot fukt eftersom de ser till att vattenmängder rinner av taket så fort som möjligt. Vi ger full garanti när vi utför alla typer av takarbeten och kommer säkerställa att vattenavrinningen från ditt tak är så effektiv den kan vara. Vi utför byten av hängrännor och stuprör på fastigheter som sommarstugor, fritidshus, hyreshus, villor och kommersiella fastigheter.

Byt stuprör hemma med ROT-avdraget
Stuprör och hängrännor är en nödvändig del av att vattenavrinning fungerar som den ska. Därför kan du få ROT-avdrag om du anlitar oss för att byta dem på din bostad.

Vi samarbetar
med de bästa leverantörerna

Vill du ha offert på byte av hängrännor och stuprör?

Extrablock

Vårt företag är ackrediterat av myndigheten Swedac,
och betrodd leverantör även mot kommun, stat & landsting.